Retinol Boost Complex

Dette er en avanceret, højeffektiv anti-aging behandling

Den unikke kombination af retinol og volumenskabende Aminofil forbedrer hudens struktur og spændstighed, minimerer linjer, rynker og udjævner hudtonen. Derudover kommer talg og akneproduktion under kontrol, og pigmenteringer reduceres. Behandlingen er virkelig enkel og effektiv – påføres på klinikken og vaskes af derhjemme. Du vil kunne se resultater allerede efter den første behandling.

Dette er en peeling, som påføres på klinikken, og som du selv skal fjerne efter ca. 8 timer. Der forekommer normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter påføringen, og denne effekt kan vare i op til en uge. Afskalningen kan have forskellig intensitet fra person til person.

Nogle spørgsmål?


  Før og efter billeder

  ret-for-01ret-eft-01

  Personlig tilpasset behandlingsplan

  Denne kunder ønsker at slippe af med sine ar, komme af med bumser, og får udglattet de begyndende rynker. “Før” billede er taget i november 2019, “efter” billede i januar 2020. Kunden får renset sit ansigt én gang om måneden, fik dyb HIFU behandling i november. Der kan bestemt ses en forbedring, men der er stadig meget arbejde.

  01-f01-e

  HIFU ultralydbehandling

  02-f02-e

  HIFU ultralydbehandling

  03-f03-e

  HIFU ultralydbehandling

  04-f04-e

  HIFU ultralydbehandling

  07-f07-e

  HIFU ultralydbehandling

  05-f05-e

  HIFU ultralydbehandling

  06-f06-e

  HIFU ultralydbehandling

  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  FØR OG EFTER BILLEDER

  foer-1 copyefter-1 copy
  Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
  foer-2 copyefter-2 copy

  Effekt efter dermaroller og
  mesoterapi.

  foer-3 copyefter-3 copy

  En målrettet indsats med
  forskellige behandlinger,
  herunder facelifting uden kirurgi.

  f4e4

  Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

  f5e5

  Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

  f6e6

  Behandling med leadergun.

  f8e8

  Ansigtsbehandling med guldmaske.

  f9e9

  Facelift uden kirurgi.

  f10e10

  Retinol Peel og Bio Facelift

  f11e11

  Oxygenbehandling.

  Indhent et tilbud