Behandlingensforløb sammensættes individuelt, således at den passer dig og dine behov

Den kan afhjælpe problemer som f.eks. appelsinhud, strækmærker, ar, løs hud, rynker, uønskede fedtdepoter mm. Slap hud eller strækmærker, som kan være opstået efter overvægt, eller graviditet, kan effektivt behandles, så man tydeligt ser og mærker en forandring i både hud og væv.

Vores maskine er en 4. generations maskine, som kombinerer mekanisk massage og vakuum (ligesom i endermologi, LPG-metoden) med laserteknologien, som er baseret på infrarødt lys og energi af bipolar radiofrekvens. Det giver en sikker og smertefri behandling af cellulite og kropsformnings uden brug af kirurgisk indgreb. Dog skal det bemærkes, at behandlingen ikke kan stå alene ved kraftig overvægt. Her anbefales det at kombinere med kostomlægning og motion, idet der ikke tale om en egentlig slankebehandling, men derimod en vævsreducerende behandling.

YS Studios maskine kombiner de nyeste teknologi indenfor området, nemlig LPG (endermelogi), infrarødt lys og bipolar radiofrekvens. Med andre ord suges det behandlede område ind i et vakuum i maskinets håndtag, mens det bliver behandlet med infrarødt lys med højfrekvent vekselsstrøm.

Kombination af de 4 virkemidler tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagen fibrene. Det fører til en effektiv opvarmning, suppleret af vakuum, som tilsammen stimulerer dannelsen af kollagen og elastin. Resultatet er en forbedring af hudens struktur og udseende. Samtidigt arbejder varmen med at nedbryde fedtdepoterne i det behandlede område, så dette mindskes.

Der findes forskellige maskiner på markedet, som bruges ved body shaping (også kaldet for body contouring). YS Studios maskine hører til den seneste, 4. generation af maskiner, hvilket betyder, at vi har mulighed at tilpasse håndtag til det ønskede område (hvilket ikke er muligt på maskiner af tidligere generationer), således at så lille et område som en dobbelhage kan behandles med denne teknik.​

Hvis du har tatoveringer, skal du være opmærksom på at behandlingen ikke kan udføres på tatoverede områder på kroppen.

Nogle spørgsmål?


  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  FØR OG EFTER BILLEDER

  foer-1 copyefter-1 copy
  Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
  foer-2 copyefter-2 copy

  Effekt efter dermaroller og
  mesoterapi.

  foer-3 copyefter-3 copy

  En målrettet indsats med
  forskellige behandlinger,
  herunder facelifting uden kirurgi.

  f4e4

  Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

  f5e5

  Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

  f6e6

  Behandling med leadergun.

  f8e8

  Ansigtsbehandling med guldmaske.

  f9e9

  Facelift uden kirurgi.

  f10e10

  Retinol Peel og Bio Facelift

  f11e11

  Oxygenbehandling.

  Indhent et tilbud