Medicinsk akupunktur

Akupunktur er en effektiv behandlingsmetode med dokumenteret effekt mod bl.a. smerter i muskler, ryg, knæ, svimmelhed og kvalme

Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina, og brug af denne behandlingsform kan spores mindst. 5.000 år tilbage. Udover at være en behandlingsform for allerede opståede lidelser, bruges akupunktur også til forebyggelse af sygdomme.

Behandling består af, at tynde nåle placeres bestemte steder i kroppen (også kaldet “triggerpunkter”, som typisk vil være ømme, og spændte områder i muskler), mens man ligger eller sidder ned. Det er videnskabeligt bevist, at nålene effektivt stimulerer nervebannerne og sender signaler videre til hjernen til at frigive endorfiner. Endorfiner er kroppens naturlig smertestillende hormon, som derudover spiller en stor rolle i ens fysisk og psykisk velbefindende.

Irina er en professional certificeret akupunktør og laver en effektiv, individuel behandlingsplan. Du også prøve elektrisk akupunktur.

Nogle spørgsmål?


    Anmeldelser

    Facebook
    Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

    ★★★★★

    I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
    Mark
    via Facebook

    ★★★★★

    Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
    Susanne
    via Facebook
    Google
    Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
    Louise
    via Google
    Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
    Line
    via Google
    Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
    Sandra
    via Google
    Trustpilot
    Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
    Stella Lyubchenko
    via Trustpilot
    Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
    Isabelle
    via Trustpilot

    FØR OG EFTER BILLEDER

    foer-1 copyefter-1 copy
    Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
    foer-2 copyefter-2 copy

    Effekt efter dermaroller og
    mesoterapi.

    foer-3 copyefter-3 copy

    En målrettet indsats med
    forskellige behandlinger,
    herunder facelifting uden kirurgi.

    f4e4

    Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

    f5e5

    Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

    f6e6

    Behandling med leadergun.

    f8e8

    Ansigtsbehandling med guldmaske.

    f9e9

    Facelift uden kirurgi.

    f10e10

    Retinol Peel og Bio Facelift

    f11e11

    Oxygenbehandling.