Fedtfrysning hos YS Studio

BEMÆRK, at maskinen, som bruges ved behandlinger, er den nyeste indenfor fedtfrysning og én af de få i Danmark. Den kan lave op til 4 påsætninger ad gangen (hvilket er sjælden) og er så kraftig, at behandlingstid er kort ift. markedet.

Maskinen har en indbygget sikkerhedsfeature, som sikrer, at man ikke får forfrysninger, hvis gel-patch går i stykker midt i behandlingen (hvilket i sig selv sker ekstremt sjældent).

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter – uden kirurgi. Derfor er det en sikker metode, som kan fjerne ca. 20-25% af fedtlaget per behandling.

Fedtfrysning bruger køle-energi til at nedbryde fedtcellerne. En applikator suges fast på behandlingsområdet, og fungerer som en sugekop, der suger fedtet ind mellem 2 køleplader.

Forskel kan ikke ses umiddelbart efter behandlingen, men begynder at kunne ses efter et par uger. Dit fedt bliver rent faktisk opretholdt i cellerne som mere eller mindre små colli. Disse fedtceller kan skrumpe med vægttab og svulme med vægtøgning. Det fantastiske ved en fedtfrysningsbehandling er, at fedtcellerne fjernes. De kan ikke regenere eller gendannes. Du har således færre fedtceller efter din behandling, end før behandlingen. Under behandlingen bliver fedtcellerne ødelagt og de frigiver det fedt, som vores imunforsvar transporterer væk fra det.

Det færdige resultat ses efter 2-3 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages, efter behov.

Ønsker du flere behandlinger på en gang, så tilbyder YS Studio, som den eneste i Danmark, fedtfrysning af op til 4 områder samtidigt, så du sparer tid.

Nogle spørgsmål?


  fedt-foerfedt-efter
  fedt2-foerfedt2-efter
  fedt3-foerfedt3-efter

  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  FØR OG EFTER BILLEDER

  foer-1 copyefter-1 copy
  Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
  foer-2 copyefter-2 copy

  Effekt efter dermaroller og
  mesoterapi.

  foer-3 copyefter-3 copy

  En målrettet indsats med
  forskellige behandlinger,
  herunder facelifting uden kirurgi.

  f4e4

  Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

  f5e5

  Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

  f6e6

  Behandling med leadergun.

  f8e8

  Ansigtsbehandling med guldmaske.

  f9e9

  Facelift uden kirurgi.

  f10e10

  Retinol Peel og Bio Facelift

  f11e11

  Oxygenbehandling.

  Indhent et tilbud