Registreringskursus i HIFU

Certificeret HIFU-kursus med registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

HIFU er kommet for at blive. En populær, effektiv og operationsfri behandling med omfattende dokumenterede resultater på ansigt og krop. Resultater af en HIFU behandling er blevet videnskabeligt undersøgt, og nogle af de undersøgelser finder du nedenunder:

”High intensity focused ultrasound: The fundamentals, clinical applications and research trends”

”Quantified Facial Rejuvenation Utilizing High Intense Focus Ultrasound with Multiple Penetrative Depths”

At blive certificeret behandler af HIFU er en rigtig god investering. Vi tilbyder Danmarks eneste HIFU kursus med certifikat for læger, kosmetologer, sygeplejersker, SOSU-assistenter m.fl., der giver dig mulighed for at blive registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed som HIFU behandler.

Vi åbner nu eksklusivt op for Danmarks første HIFU kurser, som kombinerer grundigt teoretisk og praktisk forløb.

Du får en reel uddannelse, der kombinerer solidt teorigrundlag med praktisk superviseret behandling. Du opnår de nødvendige kompetencer og færdigheder til at kunne vejlede i, samt udføre korrekt og kvalitetssikret HIFU-behandling for dine fremtidige kunder. Du kommer til at lære de sundheds- og skønhedsmæssige aspekter, teoretiske og praktiske anbefalinger, samt gældende lovgivning på området.

Ved alle moduler, hvor der efterfølgende skal registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed, er der jævnfør lovgivningen en læge til stede.

Der er et stort udvalg af HIFU-maskiner på markedet, og det kan være uoverskueligt og svært for nye behandlere at forstå, hvor man får mest værdi for pengene. Grundet vores netværk og tilknyttede speciallæge i dermatovenereologi, kan vi tilbyde hjælp til køb af markedets bedste lasermaskiner skræddersyet til dine behov og til konkurrencedygtige priser.

Nogle spørgsmål?


  Undervisere

  Undervisningen varetages af autoriseret sundhedspersonale: en speciallæge (dermatolog), og en registreret behandler indenfor HIFU. Begge har med en kæmpe erfaring indenfor det kosmetiske område, og som behandler til dagligt.

  Speciallæge Fatima Birch-Johansen, specialiseret indenfor dermatovenereologi samt dermatokirurgi. Fatima har forsket i en årrække indenfor hudkræft.

  Fatima har de seneste 10 år arbejdet med kosmetiske behandlinger og er meget optaget af den ideelle behandlerkontakt, det optimale kosmetiske resultat og sikkerhed ved al kosmetisk behandling.

  Irina Pedersen er HIFU ekspert og har som den eneste i Danmark behandlet med HIFU i 10 år og er certificeret, samt registeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Irina deltager løbende i kurser og konferencer verden over og indhenter den nyeste viden og erfaring indenfor kosmetologi.

  I mere end 15 år har hun haft egen klinik i det indre København og har hun en trofast skare af klienter, mange af Danmarks elite, læger, ansatte på andre skønhedsklinikker, mænd, kvinder, unge og gamle mm.

  Kursus indhold

  I løbet af kursusforløbet opnår du tilstrækkelig viden og praktisk erfaring indenfor:
  • Anatomisk viden
  • Hudens tilstand
  • Forskellige behandlingsteknikker
  • Æstetiske overvejelser – hvornår skal man afstå fra behandling?
  • Forventningsafstemning med dine fremtidige kunder
  • Korrekt tilgang til patienten
  • Mulige komplikationer og behandling heraf
  • Kontradiktioner

  Praktisk:
  • Teoretisk og praktisk viden om HIFU
  • Sundhedsstyrelsens krav og anbefalinger
  • Hvad kan HIFU bedste bruges til og hvordan?
  • Krav til journalføring
  • Guidet og overvåget behandlinger på enten 20 eller 50 klienter (afhængigt af din uddannelsesbaggrund)

  Ved alle moduler, hvor der efterfølgende skal registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed, er der jævnfør lovgivningen en læge til stede.

  Registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed

  Efter afsluttet kursusforløb får du et diploma, samt modelliste, som skal bruges til registreringen ved SPTS. Du sørger selv for registrering sammen med din kliniks ansvarsførende læge. Registreringen skal foretages indenfor 2 år fra diplomas udstedelsesdato.

  Pris

  For sygeplejersker, tandlæger, læger og andet sundhedsfaglig personale:
  45.000 kr.

  SPTS kræver 20 superviserede behandlinger for sundhedsfagligt personale for at blive registreret behandler.

  For kosmetologer, SOSU-assistenter m.fl.:
  85.000 kr.

  SPTS kræver 50 superviserede behandlinger for sundhedsfagligt personale for at blive registreret behandler.

  Depositum på 5.000 kr. inkl. moms skal betales for registrering af plads. Det fulde beløb skal være betalt inden gennemførelsen af kurset. Der er kun 3 ledige pladser pr. hold for at sikre kvalitet og personlig undervisning af hver enkel deltager.

  Det praktiske

  Varighed for sygeplejersker, tandlæger, læger og andet sundhedsfaglig personale: 2 dage

  Varighed for kosmetologer, SOSU-assistenter m.fl.: 4 dage

  Tidspunkt: kontakt os for at høre, hvornår der afholdes næste kursus

  Bemærk: der er kun 3 ledige pladser pr. hold.

  Sted: YS Studio, Larsbjørnsstræde 11, 1454 København K.

  For mere information og for at booke et plads, kontakt os på irinapetersenk@gmail.com eller 21 20 20 64.

  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  Indhent et tilbud