Her har du en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde og reducerer linjer og ar, men også genopbygger din hud samtidig.

Denne behandling er en yderst effektive anti-age bombe og kan bruges både på ansigt, hovedbund og på hænder. Derudover får du også en hudafrensning, diamant peeling og en guldmaske, som alle bidrager til et fantastisk slutresultat.

Behandlingen foregår ved at vi  indfører mesococktail til din hud. Vi prikker huden med små nåle med næring bestående af vitaminer, mineraler, peptider, hyaluronsyre og antioxidanter ind i hudens overflade. Det stimulerer hudens egen produktion af kollagen og elastin, hvilket efterlader en glattere hud.

Det er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke mesococktail tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse.

Mesoterapi er en avanceret ansigtsbehandlig, hvor man kombinerer forskellige næringskomplekser, så de passer netop til din huds behov, f.eks. ved at stimulere din huds naturlige celleaktivitet samt øge hudens regenerationsevne. Ved mesoterapi tilføres også fugt, hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter, som er nødvendigt til en sund og velplejet hud.

Mesococktails er effektive mod:

 • Linjer på ansigtet
 • Linjer på halsen og decoltee
 • Slap hud på hænder
 • Dehydreret hud på alle områder
 • Pigmentpletter af alle arter
 • Fedtdeporter i ansigtet
 • Dobbelt hage
 • Hårtab
 • Strækmærker
 • Reduktion af ar
 • Fedt på maven, lår og mormorarm
 • Cellulit

Vi sammensætter den mesococktail, som passer til netop din hud og ønsker.

Nogle spørgsmål?


  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  FØR OG EFTER BILLEDER

  foer-1 copyefter-1 copy
  Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
  foer-2 copyefter-2 copy

  Effekt efter dermaroller og
  mesoterapi.

  foer-3 copyefter-3 copy

  En målrettet indsats med
  forskellige behandlinger,
  herunder facelifting uden kirurgi.

  f4e4

  Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

  f5e5

  Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

  f6e6

  Behandling med leadergun.

  f8e8

  Ansigtsbehandling med guldmaske.

  f9e9

  Facelift uden kirurgi.

  f10e10

  Retinol Peel og Bio Facelift

  f11e11

  Oxygenbehandling.

  Indhent et tilbud