Yderst effektiv behandling mod rynker, slaphed, mat og træt hud

YS Studio præsenterer en verdensnyhed i Danmark – HIFU 11, den absolut nyeste og mest effektive HIFU behandling indenfor skønhed.

Irina er en sublim HIFU ekspert og har som en af de eneste i Danmark arbejdet med HIFU i 10 år. Hun er uddannet, registreret og certificeret efter alle kunstens regler i ind- og udland. 

HIFU-behandlinger tilbydes i 2 kategorier. Klinikkens formål er nemlig, at alle skal have råd til skønhed. Derfor tilbyder vi en bred vifte af behandlinger og budgetter.  

HIFU 11

Den absolut  nyeste og mest effektive HIFU maskine. Der opnås en endnu bedre, stærkere og mere holdbar effekt. HIFU 11 er kraftigere, den arbejder med 11 dybder og har et smallere fokus i strålerne og hermed en mere præcis og endnu mere virksom behandling af områderne. Øjenområdet får særligt gavn af den nye generations teknologi. En HIFU 11 behandling kan laves hvert andet år, mens mange andre HIFU-maskiner kræver 3 behandlinger.

HIFU 3 

En af de nyere og virkelig gode maskiner på markedet – rigtig mange klinikker bruger stadig HIFU 2. Den er effektiv til at stimulere kollagendannelse, opstrammer og giver huden en særlig glød.

HIFU-nummeret betyder, at den arbejder i 3 dybdelag (og HIFU 2 – i 2 dybder) og dermed har en forøget effekt i forhold til tidligere maskiner. Med denne HIFU maskine anbefales en behandling ca. 1 gang om året for at opnå det bedste resultat.

Lige efter en HIFU behandling kan man se gode resultater. Det endelige resultat kan først ses efter 4-6 måneder.

HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud.

YS Studio – ret & råd til skønhed, sikkerhed og kvalitet.

Sikkerhed er i høj sæde hos YS Studio. Derfor er maskinen udstyret med en skærm, så behandleren kan holde øje med hvor dybt inde i huden ultralyd rammer.

Nogle spørgsmål?


  ULTHERAPY vs. HIFU

  Ultherapy (navnet stammer fra et amerikansk firma Ulthera, som producerer og sælger sin egen maskine) og HIFU (en forkortelse, som står for “high-intensity focused ultrasound”) bruger begge ultralyd som behandlingmetode. Metoderne er i virkeligheden tvillingesøstre:

  • Begge har en penetreringsdybde på 1,5 mm, 3,0 mm og 4,5 mm.

  • Begge er ikke-invasive metoder, dvs. de kræver ingen restitutionstid og du kan fortsætte med din dagligdag uforstyrret.

  • Begge metoder skaber resultater – huden bliver mere spændstig med en naturlig glød.


  Den bedste temperatur for at stimulere kollagen produktion ligger mellem 60°C og 70°C, og både ultherapy og HIFU arbejder indenfor det område.

  ​HIFU har et behandlingsoverflade på 10 linjer samtidig (svarer til 10 mm), hvorimod ultherapy arbejder med 1 linje (1 mm) ad gangen. Derfor er det sværere at få en jævnlig behandling af et område med ultherapy, og derved sværere at skabe gode resultater.

  MERE OM HIFU

  HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound – en revolutionerende behandling, som bruger fokuseret ultralyd til at stimulerer hudens dybe bindevævslag, og dermed dannelsen af kollagen og elastin. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker.

  Kort sagt, er HIFU et smertefrit naturligt face lift, et alternativ til plastikoperation. Huden løftes på en naturlig måde, uden brug af kniv. HIFU er særligt velegnet til at stramme den løse hud op kinderne og halsen op, eller løfte tunge øjenbryn. HIFU reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, OG booster hudens udstråling,

  Ved behandling udvælges én eller flere områder, som bearbejdes med fokuseret ultralyd, der rammer præcist 3-4,5 mm under huden. Man kan godt opleve lidt rødme umiddelbart lige efter behandlingen, men dette kan godt dækkes med makeup. Straks efter behandlingen øges hudens spændstighed – den virker mere elastisk og fast. Den endelig resultat begynder at vise sig 2-3 måneder efter behandlingen, og er helt synlig ca. efter 6 måneder. Det skyldes, at HIFUbehandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden – den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammes den løse hud op.

  Du kan ikke blive behandlet med HIFU hvis du har:

  • Implantater af metal.
  • Pacemaker.
  • Får blodfortyndende medicin.
  • Fået silicone indsprøjtet i behandlingsområdet.
  • Fået dyb HIFU/ultherapy behandling indenfor det sidste år.


  Når du har booket din tid til forundersøgelse ifm. HIFU, har du 2 dags betænkningstid, før du kan blive behandlet (det er et krav fra Sundhedsstyrelsen og betyder ikke, at HIFU er forbundet med fare).

  Vigtig information

  Forud behandlingen skal du også udfylde en samtykkeerklæring.

  Erklæringen kan du finde ved at klikke på “P” til højre.

  FØR OG EFTER BILLEDER

  01-f01-e
  02-f02-e
  03-f03-e
  04-f04-e
  05-f05-e
  06-f06-e
  07-f07-e

  Se de imponerende FØR og EFTER billeder. Du kan finde flere billeder på vores Instagram konto ved at trykke her:

  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  Indhent et tilbud