YS Studio by Irina

YS Studio: State-of-the-art heart

Irina Petersen er en passioneret og holistisk skønhedsekspert & certificeret CIDESCO (Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie) kosmetolog.

Hun ånder og lever for at gøre mennesker smukkere og gladere og derfor har hun etableret klinikken. Det er en kosmetisk klinik og skønhedsoase med forskønnende ansigts- og body behandlinger til alle budgetter.  

Vi anvender højkoncentrerede produkter specielt fremstillet til professionel brug. Således kan der altid ses forbedringer allerede efter første behandling. 

Inden behandlingen foretages hudanalyser for at sikre anvendelse af netop de produkter, der passer til den individuelle hudtype og ønsker.

Irina deltager løbende i kurser i ind- og udland for konstant at være på forkant med de nyeste teknikker og viden, så vores klienter sikres de bedste behandlinger som findes internationalt. 

Vi arbejder ud fra sikre og effektive teknikker samt med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af kunderne.

Irinas vision er, at kosmetiske behandlinger og skønhed er noget alle skal have råd til. Samtidig er kvaliteten og sikkerheden i top. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr samt teknikker og produkter, der findes på markedet. Alle har ret til skønhed. 

Spørgsmål?


  Anmeldelser

  Facebook
  Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

  ★★★★★

  I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
  Mark
  via Facebook

  ★★★★★

  Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
  Susanne
  via Facebook
  Google
  Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
  Louise
  via Google
  Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
  Line
  via Google
  Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
  Sandra
  via Google
  Trustpilot
  Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
  Stella Lyubchenko
  via Trustpilot
  Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
  Isabelle
  via Trustpilot

  FØR OG EFTER BILLEDER

  foer-1 copyefter-1 copy
  Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
  foer-2 copyefter-2 copy

  Effekt efter dermaroller og
  mesoterapi.

  foer-3 copyefter-3 copy

  En målrettet indsats med
  forskellige behandlinger,
  herunder facelifting uden kirurgi.

  f4e4

  Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

  f5e5

  Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

  f6e6

  Behandling med leadergun.

  f8e8

  Ansigtsbehandling med guldmaske.

  f9e9

  Facelift uden kirurgi.

  f10e10

  Retinol Peel og Bio Facelift

  f11e11

  Oxygenbehandling.

  Indhent et tilbud