Certificeret HIFU-kursus med registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

HIFU er kommet for at blive. En populær, effektiv og operationsfri behandling med omfattende dokumenterede resultater på ansigt og krop. Resultater af en HIFU behandling er blevet videnskabeligt undersøgt, og nogle af de undersøgelser finder du nedenunder:

High intensity focused ultrasound: The fundamentals, clinical applications and research trends

Quantified Facial Rejuvenation Utilizing High Intense Focus Ultrasound with Multiple Penetrative Depths

At blive certificeret behandler af HIFU er en rigtig god investering. Vi tilbyder Danmarks eneste HIFU kursus med certifikat for læger, kosmetologer, sygeplejersker, SOSU-assistenter m.fl., der giver dig mulighed for at blive registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed som HIFU behandler.

Vi åbner nu eksklusivt op for Danmarks første HIFU kurser, som kombinerer grundigt teoretisk og praktisk forløb.

Du får en reel uddannelse, der kombinerer solidt teorigrundlag med praktisk superviseret behandling. Du opnår de nødvendige kompetencer og færdigheder til at kunne vejlede i, samt udføre korrekt og kvalitetssikret HIFU-behandling for dine fremtidige kunder. Du kommer til at lære de sundheds- og skønhedsmæssige aspekter, teoretiske og praktiske anbefalinger, samt gældende lovgivning på området.

Ved alle moduler, hvor der efterfølgende skal registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed, er der jævnfør lovgivningen en læge til stede.

Der er et stort udvalg af HIFU-maskiner på markedet, og det kan være uoverskueligt og svært for nye behandlere at forstå, hvor man får mest værdi for pengene. Grundet vores netværk og tilknyttede speciallæge i dermatovenereologi, kan vi tilbyde hjælp til køb af markedets bedste lasermaskiner skræddersyet til dine behov og til konkurrencedygtige priser.

Undervisere

Undervisningen varetages af autoriseret sundhedspersonale: en speciallæge (dermatolog), og en registreret behandler indenfor HIFU. Begge har med en kæmpe erfaring indenfor det kosmetiske område, og som behandler til dagligt.

Speciallæge Fatima Birch-Johansen, specialiseret indenfor dermatovenereologi samt dermatokirurgi. Fatima har forsket i en årrække indenfor hudkræft.

Fatima har de seneste 10 år arbejdet med kosmetiske behandlinger og er meget optaget af den ideelle behandlerkontakt, det optimale kosmetiske resultat og sikkerhed ved al kosmetisk behandling.

Irina Pedersen er HIFU ekspert og har som den eneste i Danmark behandlet med HIFU i 10 år og er certificeret, samt registeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Irina deltager løbende i kurser og konferencer verden over og indhenter den nyeste viden og erfaring indenfor kosmetologi.

I mere end 15 år har hun haft egen klinik i det indre København og har hun en trofast skare af klienter, mange af Danmarks elite, læger, ansatte på andre skønhedsklinikker, mænd, kvinder, unge og gamle.

 

Kursus indhold

I løbet af kursusforløbet opnår du tilstrækkelig viden og praktisk erfaring indenfor:

Praktisk

Ved alle moduler, hvor der efterfølgende skal registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed, er der jævnfør lovgivningen en læge til stede.

Registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Efter afsluttet kursusforløb får du et diploma, samt modelliste, som skal bruges til registreringen ved SPTS. Du sørger selv for registrering sammen med din kliniks ansvarsførende læge. Registreringen skal foretages indenfor 2 år fra diplomas udstedelsesdato.

Pris

For sygeplejersker, tandlæger, læger og andet sundhedsfaglig personale: 45.000 kr

SPTS kræver 20 superviserede behandlinger for sundhedsfagligt personale for at blive registreret behandler.

For kosmetologer, SOSU-assistenter m.fl.: 85.000 kr

SPTS kræver 50 superviserede behandlinger for sundhedsfagligt personale for at blive registreret behandler.

Depositum på 5.000 kr. inkl. moms skal betales for registrering af plads. Det fulde beløb skal være betalt inden gennemførelsen af kurset. Der er kun 3 ledige pladser pr. hold for at sikre kvalitet og personlig undervisning af hver enkel deltager.

Det praktiske

Varighed for sygeplejersker, tandlæger, læger og andet sundhedsfaglig personale: 2 dage

Varighed for kosmetologer, SOSU-assistenter m.fl.: 4 dage

Tidspunkt: kontakt os for at høre, hvornår der afholdes næste kursus

Bemærk: der er kun 3 ledige pladser pr. hold.

Sted: YS Studio, Larsbjørnsstræde 11, 1454 København K

For mere information og for at booke et plads, kontakt os på irinapetersenk@gmail.com eller 21 20 20 64.

Indhent et tilbud