A.K.

Kære dygtige du! Tusind tak for virkelig effektiv behandling! Et meget flot tilbud! Hævelsen har allerede lagt sig lidt. Jeg glæder mig til næste gang!

God arbejdslyst! Vi ses om 6 uger! Kh mig

B.P.

Kære I! Håber, du har en god weekend her i kulden. Svar ikke på denne besked, for jeg ved godt, du holder fri! Ville bare lige vise dig nogle gamle billeder – fra før jeg begyndte at få ansigtsbehandlinger, så du kan se, hvor meget det har betydet. De to øverste billeder er fra sommeren 2012 hhv. med og uden makeup, hvor jeg aldrig har fået professionel ansigtsbehandling. Det 3. og 4. billede er fra sommer-efterår 2015, hvor jeg var påbegyndt Oxygenbehandlinger i juni men aldrig havde fået behandlinger hos dig! På trods af makeup-creme på det ene billede ser man alligevel linjerne mere. Det nederste billede er fra i dag – 2 dage efter hydralift. Det er simpelthen en ren mirakelbehandling, så dén cocktail skal jeg i hvert fald have igen engang!! Ikke mindst fordi det var stort set smertefrit for mig! Gamle bliver vi jo alle før eller siden, men man kan åbenbart godt gøre noget for at forhale processen. Kh og hav det godt, til vi ses!

M.F.

I can highly recommend YS Studio for anyone that requires the need of massage therapy or acupuncture. Iryna specializes in medical massage and this has been a great help for me in relation to my job where I sit all day in an office environment. I am active outside of the office but this has not been enough to keep my body in shape with all the sitting I do.

My treatment has been a combination of massage therapy and acupuncture which complement each other well. My muscular issues have been fixed along with an improvement in my bodies circulation. My job is also in a high stress environment and the specialized acupuncture treatment provided by Iryna has helped reduce my stress levels.

I appreciate Iryna’s professional approach to diagnosing the needs of each patient and she has a holistic view in her method of therapy that treats the whole body.

C.H.

Jeg fik anbefale YS Studio da jeg har problemer med ryggen. Iryna har behandlet mig med en kombination af massage og akupunktur, allerede efterførste behandling forsvinder mine smerter. Jeg har før gå til kiropraktor og fysioterapeut uden at få løst problemet med min smerter. Jeg er overbevist om at det er akupunkturen der nøgle til jeg i dag er unden smerter. Jeg kan varmt anbefale at prøve, iryna er dygtig og professionel i sig arbejde. Der bliver altid tage godt imod en når man ankommer. Jeg kan kun anbefale YS Studio.

FØR OG EFTER BILLEDER

foer-1 copyefter-1 copy
Facelifting uden kirurgi. Resultat efter 2 behandlinger.
foer-2 copyefter-2 copy

Effekt efter dermaroller og
mesoterapi.

foer-3 copyefter-3 copy

En målrettet indsats med
forskellige behandlinger,
herunder facelifting uden kirurgi.

f4e4

Ansigtsrens og personlig tilpasset anti-pigment behandling.

f5e5

Fjernelse af fedt fra hagen. 1. behandling.

f6e6

Behandling med leadergun.

f8e8

Ansigtsbehandling med guldmaske.

f9e9

Facelift uden kirurgi.

f10e10

Retinol Peel og Bio Facelift

f11e11

Oxygenbehandling.

Anmeldelser

Facebook
Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna.

★★★★★

I have been visiting Iryna a number of years for regular massage and acupuncture sessions. I work in an office setting where I am sitting all day. My sessions with Iryna have kept my body’s physical condition in good shape, and also helped my mental state dealing with a stressful work environment.
Mark
via Facebook

★★★★★

Helt utrolige resultater du skaber for ens hud – har pænere hud nu end for 10 år siden. Er mega fan 👍👏 Fantastisk resultat · Smukke resultater
Susanne
via Facebook
Google
Hun er grundig, venlig og professionel. Meget fagligt dygtig, vil til hver en tid vælge YS studio, for her er jeg i trygge og ærlige hænder.
Louise
via Google
Én ting er at min hud føltes og så fantastisk ud efterfølgende – og at jeg ser frem til hvordan hun får den til at blive over et længere forløb. Noget helt andet er, at det var sådan en god oplevelse, hun var sød, karismatisk og meget professionel. Jeg var tryg fra start til slut og ser frem til at komme tilbage!
Line
via Google
Jeg har prøvet ULTERAPY behandling hos “YS Studio” og jeg er meget tilfreds. Resultatet leve op til forventningerne. Fantastisk servicen og behandling helt i tip top klasse! Jeg vil helt klart anbefale stedet og Ultherapy behandling til andre. Bestemt🤗💙💛💚 …
Sandra
via Google
Trustpilot
Super resultat efter den forste behandling! Man kan se resultatet med det samme og det er helt vildt! Anbefaler Iryna pa det varmeste. Har provet forskellige kosmetologer, og Iryna fra YS Studio er helt klart den bedste. Tusind tak!
Stella Lyubchenko
via Trustpilot
Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk- jeg har brugt Ys-studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale Ys-studio.
Isabelle
via Trustpilot

Indhent et tilbud